Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting2_2/b/b/bb18ce5d-4577-4df9-bd31-88993970da2c/simak-stavitelstvi.cz/web/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /nfsmnt/hosting2_2/b/b/bb18ce5d-4577-4df9-bd31-88993970da2c/simak-stavitelstvi.cz/web/wp-includes/plugin.php on line 600
Rekonstrukce RD / Zlín-Lazy, 2012 - Stavební firma Šimák

Stavíme spolehlivě více než 25 let, až se web načte, budeme stavět dál.
Your address will show here +12 34 56 78
Rodinné domy

Rekonstrukce RD / Zlín-Lazy, 2012

Rekonstrukce exteriéru a části interiéru rodinného domu z roku 1938. Do rekonstrukce v roce 2012 nebyl významně opravován či rekonstruován. V této rezidenční budově bydlí již 4. generace původního stavebníka. Z tohoto důvodu má investor k objektu silný citový vztah a proto mu záleželo na kvalitně provedené rekonstrukci.

Názor investora:

"S rekonstrukcí našeho rodinného domu od stavitelství Šimák jsem i po dvou letech velmi spokojen. Osobní jednání, rychlost, kvalita práce i cena rekonstrukce byla v pořádku. Pan Šimák vždy vyšel vstříc při stavbě i dílčích změnách. Jako příklad mohu uvést stavbu střechy ve špatném počasí. Pro urychlení prací a omezení vlivu špatného počasí na stavbu zde byli pracovníci i o sobotách a nedělích.
Vzhledem k zavěšení terasy na vnější stěny (nikoli zasekání do stropů a interiéru) jsem se obával negativních projevů ocelové nosné konstrukce na fasádě. Mé obavy se však nepotvrdily a je to perfektní.
Od roku 1938, kdy byl náš dům postaven, zde neproběhly významné rekonstrukce a jsem rád, že to proběhlo k mé spokojenosti. Dům nám tak může sloužit i nadále."
Aleš Winkler, investor

Popis rekonstrukce RD:

Nejvíce viditelnou změnou je zateplení, nová fasáda objektu ve dvou barevných odstínech a zástavba nevyužívaného balkonu koupelnou v 2. NP.

V interiéru se zcela změnila dispozice druhého nadzemního podlaží. Proběhla rekonstrukce vnitřních omítek, výměna rozvodů, náročnou změnou bylo vytvoření nových dveří v nosné zdi.

Výraznou změnou zvyšující komfort a výhled je nové francouzské okno s visutou terasou ve 2. NP na místě bývalé koupelny. Ta díky rekonstrukci nahradila původní balkon.